Atlashulp biedt zorgzame, vertrouwde en persoonlijke zorg aan huis en is gespecialiseerd in: Begeleiding Individueel Ondersteuning in en om het huis  Huishoudelijke Verzorging
 

Werkwijze
Met ál uw vragen over BEGELEIDING INDIVIDUEEL of HUISHOUDELIJKE HULP, kunt u contact op nemen met Atlashulp via de MAIL, telefonisch of per post.


Onze werkwijze

Bij het 1e kennismakingsgesprek bij u thuis (of telefonisch naar wens) luisteren wij naar uw zorgvraag en leggen we uit wat we voor u kunnen doen. U kunt al uw vragen stellen.

 

Samen met u stellen we een zorgplan met doelen en afspraken op. Uw eigen inbreng is hierin nog het belangrijkste.   

Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken met u te maken over wat er moet gebeuren, hoe vaak en op welke dagen. Wij komen daarom altijd eerst bij u thuis kennis maken om uw wensen goed in kaart te kunnen brengen.

 Daarna kunt u een prettig en vertrouwd contact opbouwen met een vaste medewerker en bovendien hoeft u dan niet steeds opnieuw voor de hand liggende zaken uit te leggen.

Voor het krijgen van thuiszorg heeft u een indicatie WMO ( Wet Maatschappelijke Ondersteuning) nodig. Deze indicatie dient aangevraagd te worden bij de gemeente. De gemeente bepaalt dan ook of en welke zorg u toegewezen krijgt.

Bij Atlashulp krijgt u een eigen medewerker en tevens een contactpersoon. Dit is degene bij wie u terecht kunt met vragen, aanvullende wensen, eventuele klachten en voor het opgeven van gewijzigde omstandigheden. Wij werken in kleine teams. Daardoor kennen wij uw situatie, kunnen wij zo nodig in overleg met u voor elkaar invallen en de zorg afstemmen op uw wensen en omstandigheden. Uiteraard gaan wij zeer discreet om met de aan u verleende zorg en respecteren wij uw privacy. Uw wens staat centraal.  

Atlashulp werkt met algemene voorwaarden, een klachtenreglement een privacyreglement. Ook deze kunt u opvragen middels onderstaand contactformulier.

Contactformulier