Atlashulp biedt zorgzame, vertrouwde en persoonlijke zorg aan huis en is gespecialiseerd in: Begeleiding Individueel Ondersteuning in en om het huis  Huishoudelijke Verzorging
 

Over ons  

 

Onze Thuiszorg

Atlashulp is een plaatselijke thuiszorgorganisatie, die al 12 jaren ervaring heeft met Begeleiding Individueel, Ondersteuning in en om het huis en Huishoudelijke Verzorging.

Atlashulp levert zorgzame en vertrouwde medewerkers, die allemaal op basis van de CAO VVT in dienst zijn. Wij zorgen niet alleen voor u maar ook goed voor elkaar.

Respect, zorgzaamheid, vertrouwen en het leveren van kwaliteit staan bij Atlashulp als hoogste in het vaandel.

Onze hulp en/of begeleiding leveren wij voornamelijk in Nijkerk, Putten, Ermelo en Zeewolde. Omdat wij graag een plaatselijke zorgaanbieder zijn en graag dicht bij de mensen staan, zal Atlashulp vooral de hulp als plaatselijke aanbieder blijven leveren.

Atlashulp is gevestigd in Nijkerk aan de Venestraat 17, 3861 BV Nijkerk. Zo zijn wij met het kantoor op maximaal 20 minuten afstand van u vandaan.

De medewerkers zoeken wij bij u in de buurt. Atlashulp hecht sterk aan de vertrouwensband die hiermee wordt opgebouwd en u kunt de medewerkers ook aanspreken wanneer u andere vragen heeft of ergens mee zit.

Ook voor onze medewerkers staan wij klaar om de hulp voor u zo waardevol mogelijk te laten zijn.    

 


Begeleiding : Of u nu behoefte heeft aan begeleiding om uw dag te structureren, uw administratie of uw leven, of u nu behoefte heeft aan zwaardere begeleiding of dat u dreigt in een isolement te raken en u hulp nodig heeft om weer contacten te leggen, Atlashulp kan u overal bij helpen. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van Begeleiding, van eenvoudig tot gespecialiseerd.

Huishoudelijke Verzorging: een schoon huis is heel belangrijk om lekker te kunnen leven. Om diverse redenen kan het zijn dat u zelf de huishouding niet kunt doen. Wij helpen u graag.

Vanaf 1 januari 2015 is de gemeente de instelling die bepaalt of u recht heeft op vergoeding van deze thuiszorg. Indien u thuiszorg krijgt toegewezen kunt u kiezen voor Atlashulp. Heeft u hulp nodig bij het verkrijgen van zorg, dus een indicatie, dan kunt u ook contact opnemen.  


Ons team 

Onze medewerkers zijn vaardig, betrouwbaar en bieden altijd een luisterend oor voor uw vragen. Zonodig wordt samengewerkt om tot een oplossing van uw zorgvraag te komen. U staat centraal.

 

Prijzen

Onze vergoeding vindt plaats via uw indicatie van de gemeente. Mogelijk is er sprake van een eigen bijdrage. Hierover heeft u als het goed is informatie van de gemeente ontvangen.