Atlashulp biedt zorgzame, vertrouwde en persoonlijke zorg aan huis en is gespecialiseerd in: Begeleiding Individueel Ondersteuning in en om het huis  Huishoudelijke Verzorging
 

Huishoudelijke Verzorging

Kunt u het huishoudelijk werk niet meer zelf doen? Bijvoorbeeld omdat u langere tijd ziek bent, herstelt van een operatie of niet zoveel energie hebt? Om toch zelfstandig te kunnen (blijven) wonen, is huishoudelijke hulp dan een eerste voorwaarde.

 Met onze huishoudelijke zorg helpen wij u (zo lang mogelijk) zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. We kunnen allerlei huishoudelijke taken voor u verrichten. Zoals afwassen, ramen lappen, wasgoed verzorgen, strijken, bedden verschonen, stoffen en stofzuigen, maaltijdverzorging. We regelen ook andere zaken graag voor u, bijvoorbeeld hulp bij boodschappen doen maar ook voor een kopje koffie voor u zetten of een praatje is ruimte. Wij zorgen niet alleen voor uw huis, maar ook voor u. Uw wens staat centraal.

Wij zorgen er dan ook voor dat uw huishouding altijd op orde is zoals u dat graag ziet en gewend bent. Op welke dagen en wat wij precies voor u doen, gaat volledig in overleg. U krijgt een vaste vertrouwde hulp uit de buurt en deze wordt uitsluitend vervangen ( bijvoorbeeld bij ziekte) na overleg met u. Zo zorgen we samen voor rust, gezelligheid en een schoon en fris huis waarin u lekker kunt leven. Zorgzaam en vertrouwd.

Daar doen we het voor: ervoor zorgen dat u zolang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt wonen.

Met een geldig indicatiebesluit voor huishoudelijke hulp van de gemeente, wordt er samen met de klant besproken welke taken de medewerker van Atlashulp zal overnemen. Over de door u gewenste tijden, medewerker of anderen wensen is altijd overleg mogelijk.